Hirdetés

GS Hype - GTA V, South Park: The Stick of Truth, Borderlands 2

|

Julcsi mai hírei: hírek a GTA V-ről, új videó az Elder Scrolls Online-hoz és új DLC érkezik a Borderlands 2-höz.

Hirdetés

A hét utolsó Hype-jábán beszámolunk nektek várva várt és már-már feledésbe merült játékokról, valamint felháborodott gamerekről és egy új DLC-ről is.

Az Aliens: Colonial Marines félrevezető gameplay előzetese körül olyan magasra csaptak az elégedetlenség hullámai, hogy a felháborodott gamerek keresetet nyújtottak be a Gearbox és a SEGA ellen és kártérítést követelnek. A kérdés, hogy tényleg megéri-e ez a felhajtás.

A karaktereket bemutató trailer után a Rockstar újabb részleteket árult el a GTA V zseniálisnak ígérkező főhőseiről. A küldetések mellett szabadon garázdálkodhatunk majd a karakterekkel, akiknek különböző különleges képességei lesznek. Izgi.

Ha álmatlan éjszakáitok lettek volna az immár a Ubisoft tulajdonában lévő South Park: The Stick of Truth miatt, most végre fellélegezhettek, ugyanis a Ubisoft hivatalos nyilatkozatban közölte, hogy nem feledkeztek meg a játékról, sőt, úgy tervezik, hogy még idén kiadják.

Kaptunk egy elég biztató videót az Elder Scrolls Online-hoz, ad nekünk egy kis ízelítőt a történetből és a játék világából is. Nézzétek meg, meséljenek nektek inkább az írók.

Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Ez lesz a címe a Borderlands 2 új DLC-jének, ami június 25-én érkezik majd. A bejelentés nem teljesen hivatalos, de a Borderlands 2 írója szólta el magát, amitől elég biztosnak tűnik a dolog. Mi nem haragszunk. 

Maradjatok velünk, mert indul a Hype és ha már erre jártok, egy kattintással iratkozzatok fel YouTube csatornánkra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)