Hirdetés

GS Hype - Assassin's Creed IV Black Flag, Killzone, Quantum Break, kiszivárgott GSO dizájn

|

Sirius a kamera előtt: Assassin's Creed 4 és Killzone fejlesztői videók érkeztek, Quantum Break dobozkép és kiszivárgott GSO dizájn.

Hirdetés

Ne tévesszen meg titeket a borult, esős, szutykos idő, holnaptól hivatalosan is nyár van. Ráadásul szombat. Mi baj lehet?

Az Assassin's Creed sorozat túl nagy falat lenne egy fejlesztőstúdiónak, ezért a majdhogynem az egész Ubisoft család besegít a játékok készítésében. A most kiadott Assassin's Creed IV Black Flag trailerben nem csak egy kis játékmenetet kapunk, hanem megszólaltatják a a játékon dolgozó fejlesztőket is a világ minden tájáról.

A Remedy Entertainment következő sikervárományos játéka a Quantum Break lesz, amiről a sokat vitatott Xbox One bejelentésen rántották le a leplet. A Max Payne és az Alan Wake alkotóinak új játékáról még elég keveset tudunk, de most legalább már kiadták a Quantum Break dobozképét, rajta a főszereplővel.

Az Electronic Arts szeretné visszaállítani a régi jó viszonyt a játékosokkal és első lépés gyanánt megszüntették az Online Pass-t, aminek következtében sok játék DLC-je ingyenessé vált. Szimpatikus kezdeményezés, olyan játékok is érintettek az ügyben, mint a Medal of Honor, a Dragon Age, a Dragon Age 2 és a Mass Effect 2.

Kaptunk egy új Killzone: Shadow Fall fejlesztői videót is, amiben a srácok a PlayStation 4-re való hegesztés örömeiről beszélnek. A legújabb Killzone megjelenése még messze van, de az E3-on biztosan hallunk majd róla új infókat.

Manapság már nincsenek titkok. Az Assassin's Creed IV-ről előbb tudtuk, hogy kalózok lesznek benne, mint Yves Guillemot, a Call of Duty: Ghosts szellemei is csak ideig óráig voltak láthatatlanok és most kiszivárgott a GameStar Online új dizájnja is. Egy konkurens site Facebook oldalán tűnt fel egy kép, amin az új GSO egy kis részlete látszik.

Sirius elmondja majd a többit, úgyhogy ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

A YouTube csatornánkon folyamatosan bővül a tartalom és sorban kerülnek fel a régi videók is, úgyhogy érdemes átnézni oda is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)