Hirdetés

Androidra is elérhető a GRID Autosport

|

A héten végre megjelent az iOS-en és Switchen már régóta játszható játék.

Hirdetés

Nagy feladatot vállalt el a Feral Interactive, amikor belevágott a GRID Autosport hordozató változatának megalkotásába, és nem is ment simán a dolog: az iOS-es verziót sokáig halasztották. Miután az megjelent és jól működött, jöhetett a többi, és így végre a Switch is kapott egy normális versenyjátékot (a Mario Kart 8 Deluxe mellé), illetve már az androidosok is élvezhetik az otthoni konzolos minőséget.

Hirdetés

A héten megjelent játék 3599 forintba kerül, 3,9 GB-nyi helyet foglal, és csak Android 9.0-nál újabb rendszereken fut. Letöltés előtt mindenképp nézzétek meg a támogatott eszközök listáját a Google Play-es leírásban. Elképzelhető, hogy olyan telefonokon és táblagépeken is megy, amik nem szerepelnek a listában, viszont azok hivatalosan nem támogatottak, így előfordulhatnak problémák a játékkal.

Ha próbáltátok, mondjátok el tapasztalataitokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)