Hirdetés

Grand Theft Auto V - új PvP mód és szuperautó is érkezik a jövő héten

|

A Grand Theft Auto V készítői hivatalosan is megerősítették, milyen újdonságokkal várják az amerikai függetlenség napjának hetében a GTA Online játékosait.

Hirdetés

Nemrég néhány adatbányász kiásta, milyen kozmetikai újdonságok érkeznek a GTA Online-ba, de a Rockstar nem csak ezekkel készül a Függetlenség napjának hagyományos játékbeli eseményére. Jön egy új kocsi és egy érdekesnek tűnő új PvP mód is.

Hirdetés

A legújabb járgány a mellékelt kép alapján a Rockstar a szerzői jogokat még éppen nem sértő Pagani-másolatának tűnik, ami a GTA Online-ban a Dewbauchee Vagner nevet kapta és van egy olyan sejtésünk, hogy nem lesz sem lassú, sem olcsó. Az új Adversary PvP-mód, a Dawn Raid szintén elég érdekesnek hangzik: a két csapatnak a sötétben kell megtalálnia egy adatátvivő eszközt, amihez maguk is bevetnek majd high-tech kütyüket.

Amellett, hogy éjellátó és hőérzékelő szemüvegeket is használhatunk, a Grand Theft Auto V-ös karakterünk mobiljára telepített alkalmazással ellenőrizhetünk is dobozokat, hogy benne van-e az eszköz, amit meg kell szereznünk. Ezt viszont nem érdemes minden sarkon aktiválni, hiszen ilyenkor az ellenfél csapata is megtudja, hol vagyunk épp. Az esemény ideje alatt természetesen most is akciók és bónusz jutalmak várnak a GTA Online-ban, ezekről itt olvashattok részletesen.

Ti kipróbáljátok majd az új módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)