Hirdetés

Gran Turismo Sport - mikrotranzakciókat hozott az 1.23-as frissítés

|

Nem kell nagyon aggódni, pláne úgy, hogy kocsik és pályák is jöttek ingyen.

Hirdetés

Kellett egy kis idő, amíg a Polyphony Digital lehetővé tette, hogy a Gran Turismo Sport játékosai valódi pénzért vásároljanak autókat.

Hirdetés

Az 1.23-as frissítés viszont megnyitotta a lehetőséget, de csak azon járművek esetében, amik 2 milliónál kevesebbe kerülnek. A szolgáltatás Japánban már használható, nálunk augusztus 2-ától lesz elérhető; a szigetországban attól függően, milyen kocsiról van szó, 100 és 300 yen (kb. 250 és 750 forint) közötti összeget kell fizetni autónként. Egyelőre vállalhatónak tűnik, de valószínűleg lesz egy kis lázongás miatta.

Annak viszont mindannyian örülhetünk, hogy a frissítéssel egy új, fiktív pálya, a Circuit de Sainte-Croix, valamint hat másik mellett a Lewis Hamilton által is vezetett Mercedes AMG W08 F1-es autó is megérkezett, mindez teljesen ingyen. A pilótánk öltözékét és sisakját matricákkal díszíthetjük ki. A kocsikat az alábbi videó mutatja be.

Három új eseménnyel bővült a GT League is, ezeket szintén érdemes lepörgetni. Frissítsetek, ha úgy érzitek, vásároljatok, ha meg nem, játsszatok tovább, ahogy eddig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)