Hirdetés

Gran Turismo 5 - magyar gépkocsival, majd 2010-ben

|

Igencsak legendás autós programról van szó ebben a hírben - az előszavát már kipróbálhatták PS3 rajongók.

Hirdetés

Most azonban jön lassan az "éles" GT5, bár már nem 2009-ben, ahogy sokan remélték - csak 2010-ben.

Számunkra nem is ez az igazi szenzáció a játékban, hiszen azt már tudtuk, hogy piszok jól fog kinézni, azt is tudtuk, hogy 950 gépkocsi lesz benne (még hibridek is), amelyeket le lehet amortizálni, 20 pálya 70 variációján lehet majd versenyezni és a programozók újfajta fizikát építettek bele. 

Azonban ez mind semmi - éles szemű olvasóink magyar gépkocsit is felfedezhetnek a játékban. az alább látható screenshot a tanú erre:

GT5
GT5

No persze a galériában jobban megfigyelhető a dolog. A kép bal felén látható Suzuki SX4 ugyanis magyar rendszámot visel (egészen pontosan a LAX-447-et). Ilyen jellegű kötődés mindig jól esik egy világhírű programhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)