Hirdetés

Gotham City Impostors - a rosszalkodás februárig várat magára

|

Ejj, pedig milyen jó érzés lett volna a januárt azzal kezdeni, hogy antihősökkel ütünk/lövünk hősöket egy új multi-FPS-ben.

Hirdetés

Szép dolog a jófiúk oldalán lenni, de néha az embernek kedve támad kiengedni a gőzt és a rosszfiúk oldalán bizonyítani, hogy ott is lenne keresnivalója. 

A Monolith projectje, a Gotham City Impostors is ilyen - legalábbis félig - ugyanis lehetünk a Batman csapatban is, de választhatjuk akár Jokert és bandáját is. A lényeg az, hogy ez egy csak és kizárólag multiban játszható kétszer négy fős FPS csapatjáték, amelyben az egyik csapat Batman, a másik a Joker híveiből áll. A játékban három játékmód (Team Deathmatch, Psychological Warfare és Fumigation) és öt térkép (Gotham Power, Crime Alley, Amusement Mile, The Docks, és Ace Chemical Plant) lesz megtalálható megjelenésekor, amely most külön indok nélkül átkerült januárról februárra.

Addig is egy kis előzetes:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)