Hirdetés

A rajongók a Source motorral újítják fel a GoldenEye-t

|

A Nintendo 64 egyik legnagyobb klasszikusát a rajongók most teljesen felújították a Source motor segítségével.

Hirdetés

Általában véve az a közvélemény, hogy az FPS műfaj nehézkesen működik konzolokon, ez a Nintendo 64 korában pedig fokozottan igaz volt. Kevesen próbálkoztak az ötlettel, viszont az első komolyabb kísérlet azonnal klasszikus lett.

A Rare gondozásában készülő GoldenEye 007 egyébként nem csak arról híres, hogy létjogosultságot szerzett az FPS-eknek konzolon, de nem mellesleg az egyik legsikeresebb filmadaptáció is, ami csak valaha készült. A játék legnépszerűbb módja az osztottképernyős multiplayer volt, és habár ez a Source motor alatt készült rajongói remake-be valószínűleg nem fog bekerülni, a 25 pálya talán kárpótol majd mindenkit.

Ha tetszik ez az egész, akkor a játékot tejlesen ingyen letölthetitek erről a linkről. Csak reménykedünk, hogy fent is marad, mert ugye az utóbbi időben nem volt nagy szerencsénk a rajongói feldolgozásokkal.

Nektek hogy tetszik? Játszottátok az eredetit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)