Hirdetés

God of War III - "csak PS3-on valósítható meg"

|

A Sony elárulta a CVG-nek, hogy a God of War III-ban olyan technikákat láthatunk, melyeket csakis a PlayStation 3 képes megjeleníteni.

Hirdetés

Meglepő módon az Xbox 360 sem rendelkezik az úgynevezett HDRL technológiával, ami a God of War III egyes elemeihez elengedhetetlen, így fordulhat elő, hogy nem konzol exkluzív, csupán PlayStation 3 exluzív játékról beszélhetünk.

A fejlesztők keményen dolgoztak azon, hogy a God of War III-ban a PlayStation 3 minden lehetőségét kihasználják, így fordulhat elő, hogy más konzolok nem tudnák futtatni a játékot. Példának okáért Claire Backhouse elárulta, hogyha Kratos szemszögéből követjük az eseményeket, a kamera az emberi retina működését szimulálja, tehát hogyha egy sötét helyről egy világos térre megyünk ki, a szem nem azonnal áll át, szép lassan alkalmazkodik a körülményekhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)