Hirdetés

God of War - nem sokon múlt, hogy nem Egyiptomban játszódik

|

A görög mitológiáról a skandinávra váltott a God of War sorozat, pedig Kratos Egyiptomba is vándorolhatott volna.

Hirdetés

Egy kicsit elbizonytalanodtunk, amikor a Sony E3-as előadásán megláttuk a God of War első előzetesét. A gyermek alapján azt hittük, a Horizon Zero Dawn videóját vetítik, aztán amikor feltűnt a szakállas, de tetoválásáról könnyen felismerhető Kratos, egyértelmű volt, mi történik épp.

A pletykáknak megfelelően a sorozat új része a korábbiakkal ellentétben a skandináv mitológiára épül. A Sony Santa Monica biztos volt benne, hogy a harmadik rész után szükség van témaváltásra, és két új téma merült fel. A csapat egyik fele az egyiptomi mitológiát akarta, ahol fáraók voltak az istenek földi megtestesülései. Végül, mint tudjuk, nem emellett öntöttek, mert mindenképp Kratost akarták a középpontba helyezni, veszélyesnek gondolták, ha bármi elvonhatja róla a figyelmet. A játék lényegében róla és fiáról szól, az már csak mellékes, hogy összeverekedhetünk Thorral vagy Odinnal. 

A God of War egyelőre ismeretlen időpontban jön PS4-re, nézzétek meg bemutatkozó videóját itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)