Hirdetés

God of War: Ascension - máris nagy a felháborodás

|

A játék még nem jelent meg, de máris negatív bírálat érte, melynek következtében a fejlesztők kénytelenek megváltoztatni annak egyik elemét.

Hirdetés

Kratos legújabb nagy kalandja hasonlóan kiemelkedőre sikerült, mint az előző epizódok, egy apróság viszont bökte néhányak csőrét, kivételesen teljesen jogosan.

Néhányan még csak a God of War: Ascension demójával játszanak, mások viszont a teljes verziót is a kezükben tarthatják (pont mint mi, tesztünket a csütörtökön megjelenő 2013/03-as GameStarban olvashatjátok). A többség meg van elégedve a Kratos érzékenyebb oldalát is bemutató alkotással, akadt viszont egy trophy, amit nem volt díjnyertes ötlet abban a formában alkalmazni, ahogy azt a Sony Santa Monica berkeiben tevékenykedő fejlesztők gondolták. Az internet sötétebb bugyrait látogatók számára biztosan ismerős a "Bros before Hoes" kifejezés, ami lágyított fordításban körülbelül annyit tesz, hogy barátaink mindig fontosabbak, mint az általunk meghódítani kívánt hölgyek.

A "Ho" szó viszont negatív értelemben, az "örömlány" szinonímájaként használatos, így érthető, hogy többen vélték jókora baklövésnek így nevezni azt a trófeát, amit az egyik női karakter brutális bántalmazásával szerezhetünk meg. A srácok természetesen viszonylag hamar reagáltak, és bejelentették, hogy a kérdéses achievementet "Bros before Foes" ("Tesók a Gonoszok előtt") néven fogjuk megtalálni a jóváhagyásra elküldött javítás telepítését követően. A God of War: Ascension pénteken, azaz március 15-én kerül az európai boltok polcaira, de ha aznap szeretnétek megvásárolni, vegyétek figyelembe, hogy hazánkban az ünnep miatt a boltok nagyrésze zárva lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)