Hirdetés

Glacier2 - Árkád autózúzda Wii-re

|

Hófödte hegységben vérre menő harcba indulhatunk, ha a Glacier2 árkád autóversenyét választjuk társunknak.

Hirdetés

A tegnapi nap folyamán kikerült a TMNT: Smash Up bejelentése, most pedig üdvözöljük következő frissütésű Wii játékunkat, a Glacier2-t. A Team6 munkapadján készülő alkotás autóverseny lesz, méghozzá vérbeli árkád elemekkel megtűzdelve. Az Alpok festői környezetében és hűvös hőmérsékletében játszódó Glacier2-ben járgányainkra különféle lőfegyvereket szerelhetünk, hogy hathatós segítségükkel szépen kilövöldözzük versenytársainkat, jobban mondva ellenfeleinket. A jeges környezetben minden adott elképesztő ugratásokhoz és kontrollálhatatlan csúszkáláshoz, mindehhez tegyük hozzá a fejlesztők által ígért, Wii-re kihegyezett „effekt-rendszert", melynek segítségével az „akció-árkád játékelemek életre kelnek". Összesen 18 pályán keresztül zúzhatjuk ellenfeleinket hétfajta tuningolt és felfegyverzett géppel

glacier2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)