Hirdetés

Gears Tactics - most már biztos, hogy nem lesz PC-exkluzív

|

Fura is volt, hogy eredetileg csak PC-re jelentették be a Gears stratégiai játékot, de most egy tweettel sikerült tisztázni, milyen platformokon játszhatunk majd vele.

Hirdetés

A tavalyi E3-on tartott Xbox-előadás keretében három Gears játékot jelentettek be: a Gears POP! a napokban jelent meg, a Gears 5 szeptember elején fog, a Gears Tactics kapcsán viszont alig kaptunk valami infót. Valószínűleg azért van ez, mert a kiadó nem akarja összezavarni a játékosokat, ahogy azt sem, hogy az egyik játék marketingkampánya elhalkítsa a másikét.

Hirdetés

A franchise fő epizódjaiért felelős The Coalition csapat vezetője, Rod Fergusson egy rajongónak azt válaszolta, hogy a játék PC mellett Xboxra is megjelenik. Feltehetően a One-ra gondolt, de az sem kizárt, hogy a Tacticset már a következő generáció indulása után kapjuk meg. Azt is megerősítette, hogy továbbra is a Splash Damage felel a projektért, akik a Gears franchise számos részével és a Halo: TMCC-vel is foglalkoztak a múltban.

Egyelőre elég a POP!-pal és a Gears 5-tel foglalkoznunk, de a konzolos játékosok addig is örülhetnek a hírnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)