Hirdetés

Gears of War mint trilógia?

|

Épp tegnap számoltunk be arról, hogy milyen jól is teljesített a Gears of War Xbox 360-as változata. Most pedig már trilógiáról pletykálnak.

Hirdetés

A GameDaily Jeff Bell-lel, a Microsoft vállalati alelnökével készített friss interjújában érdekes kijelentéseket tett. Várták ugyan a sikert, de arra nem számítottak, hogy egy hét alatt ez lesz a legnépszerűbb játék az Xbox Live rendszerben. Nem kérdéses hát, hogy készül a folytatás, erről korábban már a játék vezető dizájnere Cliff Bleszinski is bizonyosságot adott. A Microsoftnak azonban ennél is nagyobb tervei vannak.

A Halo sorozathoz hasonlóan ezt is trilógiává bővítenék az elkövetkezendő években. Véletlenül szólhatta el magát Jeff Bell, így nyilatkozott ugyanis akkor, amikor a játék tévéreklámjáról kérdezték: "Célunk azzal a hirdetéssel az volt, hogy bemutassok Marcus Fenix-et, mint a Gears of War trilógia főhősét."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)