Hirdetés

GDF 2008 Crytek interjú

|

GDF 2008 archív interjú a Crytek CEO-jával a Crysis kapcsán elkövetett baklövésekről és következő grafikus motorjukról.

Hirdetés

A németországi török testvérhármas által alapított Crytek Studios Európa legerősebb országának legjelentősebb fejlesztőcsapatává vált az évek során. Terjeszkedésük időközben jóval túlnyúl Németország határain, hiszen már Magyarországon, Ukrajnában és az Egyesült Királyságban is rendelkeznek fejlesztőstúdiókkal, továbbá egy dél-koreai irodával.
A tavaly nyáron felvett és a gamer videómegosztóra most felkerült videóban szó esik a budapesti csapatról, és a Crysis viszonylagos sikertelenségéről is. Többet vártak tőle, de végül profitot termelt, tehát bukásról nem beszélhetünk. Ugyanígy felvetődött a kalózkodás kérdése, és hogy ezen ok miatt mozdulnak el a multiplatform fejlesztés irányába.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)