Hirdetés

GameStar TV kvízjáték #1

|

Most mindenki megcsillogtathatja mérhetetlen játéktudományát, mert új kvízsorozat indult a tv.gamestar.hu-n!

Hirdetés

Így a havas és borongós hétfő délután egy üde, meleg színfoltként ragyogjon mindenki szívében, hogy megkezdte próbaadását  a GameStar TV új kvízjátéka! Éljen, éljen! Kell is ez, mit egy falat kenyér, hogy a mérhetetlen játéktudás szét ne vigye senki fejét, azt az új kvízjátékunk során bárki kiengedheti magából. Nem kell visszafogni magad, mert az elfojtott érzelmek komoly szövődményeket okozhatnak! Szóval mehet a találgatás ezerrel! A dolog lényege pedig az, hogy az épp aktuális kvízjáték oldalán komment formájában megmondjátok nekünk és a többieknek, hogy mi a pék is az az izé, amit mi itt némi ferdítéssel mutogatunk össze-vissza. A játék apropója egyébként, hogy hamarosan egy kívül-belül megújult GSTV Online oldal fogja garantáltan a kórós nyáltermelés beindítása mellett tágra nyitni pupilláitok, ahol többek között a hasonló, komoly nyereményekért folyó kvízjátékok heti rendszerességgel fognak jelentkezni. Az első, egyelőre tét nélküli próbaadás alant, a többi pedig hamarabb, mint azt gondolnád.

 

gstv-kviz.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)