Hirdetés

[ÉLŐ] GameStar Aréna Live - kérdezzetek!

|

Csütörtök van, élőben jelentkezünk, hogy jól kikérjétek a véleményünket. Ráadásul most egy egészen exkluzív élmény-ajándékot is nyerhettek tőlünk.

Hirdetés

Egész héten várjuk kérdéseiteket a Fórum megfelelő topikjában, az ide szerda éjfélig beérkezett kérdéseket egytől egyig beolvassuk, és minden csütörtök délután négy órától készségesen válaszolunk. Természetesen ha marad idő a kommentelők sem maradnak ki, de biztosabb, ha a Fórumot használjátok a célra. Gyu még sajnos ma sem lesz, ellenben HP-val biztosan találkozhattok, remélhetőleg aDaM is lesz, talán Mazurt is sikerül berángatni, meglátjuk.

Ma egy különleges nyereményjátékot is meghirdetünk, mindenképpen tartsatok velünk élőben, különben egy hatalmas lehetőségről maradtok le. A többit majd az adásban megtudjátok.

Hogy képet kapjatok arról, milyen is ez, itt a múlt heti adás felvétele, és ne felejtsetek el délután négykor a megfelelő oldalon tartózkodni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)