Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Új év, új játékok? Korai lenne még az. 2018 első hétvégéje időtlen klasszikusoké és az utóbbi időszak legizgalmasabb darabjaié.

Hirdetés

Paca - A karácsonyi szezon alatt nagyon megfontoltan költekeztem, csak egy Forza Horizon 3 Expansion Passt és egy játékot (Shadow Tactics) vettem, mert hegyekben áll a pótolnivaló a tavalyi és azelőtti évekből. (Azért a háttérben most is nyitva van két böngészőfül, egyiken a Cuphead, másikon a Quantum Break, de nem engedek a csábításnak.) Az új szerzeményeket természetesen kipróbálom, illetve megkísérlem befejezni a Rise of the Tomb Raidert, mert már legalább azt szeretném kipipálni.

Flatline - Én bevallom őszintén teljesen ráfüggtem a Kingdoms: CLassicra és Kingdoms: New Lands-re, ami azért ciki, mert 2015 és 2017 a release date. Három gombbal kell irányítani, értitek? HÁROM! Lehet menni jobbra, meg balra, meg lehet lefele nyomni, amivel vagy építesz, vagy pénzt dobsz le a serpa népnek. Hát és ez valami eszméletlen csudajó, de tényleg, a legjobb roguelike tower defense a Dungeon of the Endless óta, amibe szerény 250 órát cuppantottam bele még valami szőke belga exszel annak idején

Mocsy - Az új évben is tart a Galaxy of Heroes függőségem, de gondolom ezzel nem árulok el túl nagy titkot. A szünetben belekezdtem az új Call of Duty hadjáratába, ezt szeretném végre befejezni. Függőben van még a Star Wars Battlefront II kampánya is, de az lehet hogy kimarad, annyira nem ragadott meg, annak ellenére, hogy tele van X-Wing és Tie Fighter űrhajókkal.

Gócza - Nagyon jó áron be tudtam szerezni a Final Fantasy XV-öt, így azt fogom nyüstölni az első januári hétvégén, ha nem éppen az Eater of Worlds raid lairt teljesítjük Destiny 2-ben. Ezen túl a karácsonyra kapott Fortune and Glory, valamint Small World társasjátékokban fogunk újra és újra összecsapni családilag.

Szada - Elérkezett az idő, hogy belevágjak a The Last of Us: Remasteredbe, majd utána sorra kerítem a Left Behindot is. Rengeteg jót hallottam róla kollégáktól, barátoktól, szóval alig várom, hogy elmerülhessek ebben a világban.

Csirke - A The Witcher 3 második kiegészítőjével megvártam az Xbox One X konzolt, hogy végre ne szaggasson be a játék, miközben az inventoryban keresgélek. Toussaint elképesztően gyönyörű 4K-ban, nagyon örülök, hogy ilyen csodás látvány mellett fogok végül ténylegesen elbúcsúzni Ríviai Geralttól.

HP - Nem gondoltam volna, hogy a WRC sorozat odajut, hogy játszhatónak, sőt, egyenesen királynak tudom nevezni, de a WRC 7 most teljesen magával ragadt. Nem értek annyira a rally játékokhoz (annak ellenére, hogy régi rajongó vagyok még a McRae és a V-Rally hőskorból), hogy meg tudjam ítélni, a Dirt Rallyhoz mérten mennyire szimulátoros, mennyire casual, de ad szabadságot a játékosnak, és nagyon nagy élmény a vezetés. Ráadásul a pályadizájn és a hangulat nekem jobban bejön, mint a rivális esetében, csak ajánlani tudom mindenkinek!

mazur - Az ünnepek alatt sokkal kevesebbet tudtam játszani, mint szerettem volna, úgyhogy szinte hozzá sem tudtam nyúlni a nagy single-player csodákhoz, amikre már úgy rákészültem, a Wolfenstein II-höz vagy AC: Originshez, inkább coopoztunk a PUBG-vel és a Dying Lighttal. Úgyhogy azt tettem, mint amit bármilyen más, égig tornyosuló backlog árnyékában senyvedő normális gamer tett volna a helyemben: megvettem és elkezdtem a Persona 5-öt. Csak 100+ óra, hamar kipörgetem!

Kaci - A Destiny 2-ről sikerült lejönnöm, hála az elcseszett DLC-nek (kicsit azért sajnálom a Season Pass árát), de szerencsére a PUBG és a Rainbow Six: Siege így is kitölti a mindennapjaimat. Előbbiből már a tesztet is nagyon le kéne adnom (remélhetőleg ezen már túl vagyok, mire ti ezeket a sorokat olvassátok), de oldalanként egy meccset talán be tudok zsúfolni, hogy mindvégig friss maradjon az élmény.

Chava - Teljesen magába szippantott az Assassin's Creed Origins, azt hiszem egyetlen másik játéknak sem osztok lapot, míg a végére nem érek. Pokolian élvezem, ahogy római csatalovam nyergében ülve fel-alá nyargalászok a gigászi térképen, és válogatás nélkül ütök rajta katonai konvojokon, erődökön, fosztogatókon és a napon heverésző vadállatokon. A legszórakoztatóbb pedig a rettegett fejvadászokkal való kergetőzés.

Kivi - Szombat este már kezdődik az NFL rájátszás, így a hétvégén rá is hangolódok a Madden NFL 18-cal. A meccsek előtt néhány MUT challenge és egy kis online kontrollerszaggatás garantáltan megadják majd a hangulatot a Wild Card fordulóra. Ha pedig marad időm, akkor nekiugrok a Call of Duty WWII kampányának, mert az eddig valahogy kimaradt.

Ti mivel játszotok az év első hétvégéjén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)