Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha nyomon követtétek az utóbbi napok megjelenéseit, akkor aligha okoz meglepetést, hogy épp mely játékokra csúszott rá a szerkesztőség.

Hirdetés

Naná, hogy a Legion, a World of Warcraft legújabb kiegészítője az egyik főbűnös, de sok áldozatot szedett a Battlefield 1 multiplayer bétája is. Hogy mi lehet a többiekkel? Végzett velük egy démon, kilapította őket egy tank? Ki tudja?!

Paca - Kezdetben nem hasaltam el tőle, de most már egészen rácsúsztam a Battlefield 1 nyílt bétájára, úgyhogy amikor épp nem tesztelek, akkor ezt fogom nyüstölni. Egyébként pedig Overcooked a családdal, vagy Hitman Episode 4, ha már senki nem figyel, és nyugodtan gyilkolászhatok.

EndreMan - A hétvégén muszáj befejeznem a csodálatos Life is Strange végigjátszását. Na nem mintha valami kötelező feladat lenne, de már hosszú ideje húzom ezt a tényleg fantasztikus játékot. A negyedik epizód végén járok, úgyhogy már nincs sok hátra. Ezen kívül a Battlefield 1 béta fog nálam is futni pár kört.

HP - Resident Evil 4 Remaster teszt a feladat éppen (ami azért annyira nem nehéz, mivel csak szebb lett, más nem), de természetesen megint csalok: Overcooked a hónap slágere, családi program, tökéletes csapatépítés, valódi énünk felfedezésének kiváló lehetősége. Spoiler: mélyen belül mind agresszív állatok leszünk, ha főzésről van szó...

Kaci - Nagyon rákaptunk a Rainbow Six: Siege-re a haverokkal, úgyhogy a hétvégén kétség kívül befűzzük a kommandós bakancsot és tűz alá vesszük a várost. Rengeteg dolgot kell még tanulnom a játékról, ha a magasabb ligákban akarok játszani, de talán egyszer sikerül kiverekedni magam a mocsárból amit itt Silver 1-nek hívnak.

Hunter - Mivel összesen fél szintre vagyok a 110-től, így még arra is nehezen vettem rá magam, hogy erre a pár sorra ki alt+taboljak a World of Warcraft: Legionből. A terv az, hogy az 5 mage-emből 2-t, az egyik hunteremet (a háromból), a demon hunteremet, a warlockomat és a druidámat feltolom 110-re aztán kitalálom, hogy ezekből melyikkel fogok belevágni az endgame-be. Na jó, nem áltatom magam, menet közben úgyis rám jön, hogy felhúzzak még egy shamant, egy rugót, egy priestet....

Mocsy - A hatodik WoW kiegészítő megjelenése óta szinte ki sem tettem a lában a Broken Isle területről. Tisztességes iparosmunka, de nem ettől a kiegészítőtől fog visszatérni az a hatmillió játékos aki végleg szögre akasztotta a kalandozófelszerelését. Tele van okos ötletekkel, de túl sokat játszottam Blizzard játékokkal, így szinte mindegyiket láttam már valamelyik játékukban.

Tonight - Szerintem folytatni fogom a Deus Ex: Human Revolutiont, hiszen még csak most értem el a Shanghai-os részhez, szóval még bőven van hátra a cyberpunk kalandból. Mellette esetleg lenyomok egy pár kört a Street Fighter 2 felújított változatában, ami egy elmondhatatlanul frusztráló játék.

BZ - Újra WoW. Itt állok Dermedve nevű Windwalker monkommal a Dark Portal túloldalán, ugyanis - tudom, ciki, de - már az előző kieget se játszottam végig. Most visszakergetett a nosztalgia, de már azt se tudom, mit kell nyomni és hol van a bármi. Nem akarom feltolni magam automatikusan 100-ig, inkább tíz szintnyi questelgetés alatt szépen rájövök megint arra, amit évek alatt elfelejtettem.

Nightwolf - Annyira, de annyira jobb templomosnak lenni, mint cirádás A betűt viselni a ruhánkon valahol. Még mindig odavagyok az Assassin's Creed Rogue-ért. 

Csirke - Nagyon rákaptam a Worms W.M.D-re, úgyhogy a hétvégén valószínűleg masszívan a kukackáimmal játszok majd.

Chava - Lapzárta előtti utolsó hétvége lévén ráfordultunk a célegyenesre, azaz szinte minden időmet szerkesztési feladatok emésztik fel. Ezzel együtt kalandozok még egy kicsit a Mélysötétben, mert minden hibája ellenére (és akad neki számos, elhihetitek) berántott a Sword Coast Legends.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)