Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Korai tesztpéldány, zárt béta és egy váratlanul sikeres free-to-play cím falja fel minden szabadidőnket.

Hirdetés

Fogalmunk sem volt a létezéséről, mondhatni, hogy a semmiből jött, és talán épp ezért talált be annyira az Apex Legends, ami a szerkesztőség battle royale-lal szemben rezisztens tagjait is kezdi megfertőzni. Ha Respawn játéka önmagában nem lenne elég, akkor a Metro Exodus, esetleg a The Division 2 bétája miatt vállalnánk önként szobafogságot. GameStar már a nyomdában, most végre játszunk!

Hirdetés

Paca - Valamilyen oknál fogva kaptam meghívót a The Division 2 hétvégi bétájára, méghozzá PC-re. Szerencsére pont most örököltem meg a szerkesztőségi GTX 980-at, ami a GTX 750Ti után jelentős ugrás nekem, és csodásan viszi a játékot. Oké, 1080p-ben, meg pár dolgot letekergetve, de legalább majdnem stabilan 60 fps-sel. Egész biztos, hogy ezzel töltöm a hétvége egy részét. 

Hunter - Jelenlegi terveim szerint felváltva fogok Hunter x Huntert nézni és Apex Legendsben Mirage-ot gyakorolni. Tegnap sikerült feloldani, úgyhogy most végtelenül élvezem, ahogy szivatom a mit sem sejtő snipereket a klónjaimmal.

Csirke - Kezdek vészesen rácsúszni az Apex Legendsre, ami azért is nagyon meglepő, mert eddig egyetlen battle royale cím sem tudott megfogni. Le a kalappal a Respawn Entertainment srácai előtt!

HP - A Resident Evil 2 végigjátszást nyomtuk le éppen Kacival, még pár rész vár rátok a YouTube csatornánkon. Most pörög egy kis The Division 2 béta, a következő GameStar magazinban már tesztet is olvashattok a Metro Exodusról, azt is illene kipróbálnom, ha már van lehetőségem rá, szóval a bőség zavara teszi édessé ezt a hétvégét. Soha rosszabbat, srácok!

Kivi - Pár hét kimaradás után újra visszatérek a Forza Horizon 4-hez, mert még mindig van tennivaló a térképen, nem is beszélve a Fortune Islandről. Emellett kipróbálom az Apex Legendset is, ha már ennyi jó szót hallani róla.

Kaci - Csirkéhez hasonlóan azok a barátaim is rácsúsztak az Apex Legendsre, akik eddig bottal sem piszkáltak volna meg battle royale játékokat, és az a helyzet, hogy én is nagyon élvezem. Közben viszont ott a Division 2 bétája, amibe nagyon kevés időt raktam eddig, de azt annál jobban éltem, úgyhogy valószínűleg a virtuális Washingtonba is visszanézek a hétvégén.

Tonight - Őszinte leszek, totálisan hidegen hagy a battle royal műfaj sorsa, viszont az Apex Legends még bennem is sikeresen megmozdított valamit. Ebben nyilván az is benne van, hogy nagy tisztelője vagyok a Respawn Entertainmentes srácoknak és a Titanfall 2 szerintem az utóbbi évek egyik legjobb FPS játéka volt, viszont ettől függetlenül is azt mondom, hogy nem könnyű kihozni valamit egy ennyire egy helyben álló műfajból.

Chava - Feltétlenül belekukkantok a The Division 2 bétájába, már ha képes leszek elengedni pár órácskára a Metro Exodust. Sőt még az is lehet, hogy az új résszel párhuzamosan, vagy majd csak azt követően, ismét végigrobogok az előzményeken.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)