Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Hiszitek, vagy sem, de mi is gyermeki lelkesedéssel vártuk a hétvégét, hogy kedvenc időtöltésünknek hódolhassunk.

Hirdetés

Egy utolsót szusszanunk még, mielőtt pánikba esve rohannánk elintézni mindazt, amit karácsony előtt feltétlenül ki kell pipálnunk tennivalóink hosszúra nyúlt listáján.

HP - Egy kis Forza Horizon 3 havas móka, de főleg póker a barátokkal, amolyan karácsonyi hangulatban. 

Paca - Mivel az Infinite Warfare kampányával már végeztem, a Titanfall 2 a következő. Ez és a Rainbow Six: Siege fognak váltakozni.

Kaci - Már a megjelenés előtt is nagyon kíváncsi voltam a Dead by Daylightra, de az élet úgy hozta, hogy végül kimaradt az életemből. Egészen mostanáig, az ingyenes hétvégének köszenhetően ugyanis összerántottam a haverokat, hogy kipróbáljuk ezt az aszimmetrikus horror-őrületet.

- A hétvége tökéletes alkalomnak ígérkezik, hogy tesztelői feladataimnak is eleget téve nekiugorjak a Space Hulk: Deathwing kooperatív küzdelmeinek, de a Ubisoft galád módon megint beidőzített egy tesztidőszakot, ezúttal a For Honor kapcsán erre a néhány napra. Még nem tudom, melyikkel töltök több időt, de az már biztos, hogy nagy darab páncélos karaktereket terelgetek majd.

Nightwolf - Próbáltam lebeszélni magam a Nevermore legendás fegyverről, de nem megy! Annyira belesimulna a kis vadászcsajszim kezébe, hogy kell, nincs több kifogás és melléduma. Így most pár hónapig biztos, hogy Tyriában leszek, leginkább a nyugati régiókban találtok meg.

Somi - Próbálom újra megtanulni a Dota 2-t és barátkozom a mappal meg az egyéb változásokkal. Nem mondom, hogy nem kaptam sokkot egy-két dologtól, de alapvetően igyekszem megszeretni.

Chava - Batmanes pizsim még nincs, de nem tagadhatom, hogy hetek óta denevérlázban égek. Most épp az Arkham City újrajátszása van soron, de úgy tervezem, hogy az ünnepek alatt végzek az Arkham Knight-tal és a Telltale-féle Batman kalandjátékkal. Illetve adok egy második esélyt a fekete bárányként kezelt Arkham Originsnek is. Nem olyan rossz az, sőt.

Csirke - Egy kedves cimborámtól megkaptam előkarácsonyi meglepetésként a Bloodborne-t. Azóta kitéptem már pár csomót az amúgy is egyre jobban ritkuló hajkoronából, de ettől függetlenül imádom a játékot. A hétvégén is megpróbálok majd annyit időt tölteni Yharnam sötét városában, amennyit csak tudok.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)