Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Természetesen ezen a hétvégén is megosztjuk veletek, hogy milyen játékokkal ütjük el az időt. Elég vegyes a felhozatal, mindenki más tervekkel ugrik neki ennek a két napnak.

Hirdetés

Két olimpiai aranyérérem ünneplése között és még gyorsan az esti tűzijáték előtt a szerkesztőség tagjai elmesélik nektek, hogy milyen játékokkal fogják eltölteni ezt a hétvégét. 

HP - Lehet, hogy elég lenne minden hétvégén csak bemásolgatni, hogy még mindig a The Witcher 3 DLC-ket nyüstölöm (imádom őket), és most már komolyan nem érdekel semmi más, amíg be nem fejezem életem egyik legjobb játékát. Azért az kicsit bekavar, hogy a hétvégén a Star Wars Battlefrontban kipróbálható a Bespin DLC. Csak kicsit kavar be, nyugi Geralt.

Kaci - Az elmúlt két hetet Németországban töltöttem, és bár vittem magammal egy PS4-et, játékra szinte egyáltalán nem volt időm. Szerencsére ma végre hazatérek, így visszakapom a PC-m és csatlakozhatok a haverokhoz, akik már bele is ásták magukat a Paragon nyílt bétájába. Ide nekem egy support karaktert! 

Szada - Még nem sikerült befejeznem a The Witcher 3: Blood and Wine kiegészítőt, így a hétvégén azon leszek, hogy ez összejöjjön. 

Tonight - A Ghost in the Shell az egyik legkirályabb dolog a világon, szóval szerintem a hétvégén teszek egy próbát a film (és a tévésorozat) univerzuma alapján készült online lövöldével. Persze vannak fenntartásaim, hiszen az előzetes videók alapján nem éreztem úgy, hogy tényleg mindent kihoztak ebből a világból, de azért optimista vagyok.

Hunter - Valószínűleg a hétvége nagy részét a World of Warcraftban fogom eltölteni. Már nem igazán van olyasmi, amit ki tudnék szedni a Legion Invasion eseményből, de azért néhány kisebb karival csak odaállok a harcok mellé XP-t szívni. Közben szintezem majd a Summoner's War lényeimet, és olvasom tovább a ReLIFE mangát. 

daev - Tegnap bezárt a business rész, úgyhogy ma végigpróbálok mindent, ami csak van a Gamescomon. Vagy alszom. 

Somi - Alig várom a szombatot, jó kis grillezést tervezünk be, vasárnap minden bizonnyal a szombatot fogom kiheverni, mert annyi húst tervezek enni, ami után lehet következő életemben marhaként születek újjá. 

Nightwolf - A karibi szigetvilág legcsintalanabb menyecskéjétől kezdve az összes közkedvelt és az átutazó turisták számára egyáltalán nem ajánlott tengerpartokat már úgy ismerem az Assassin's Creed: Black Flagben, mint öreg kalóz a rum jótékony hatásait, így aktualitásba léptetve megnézem, hogy az északi vizek milyen vad formájú tarajokat rajzolnak a jegesedő hullámok tetejére. Beúszott elém a Rogue, fel is szálltam rá. Jó érzés lesz kicsit a másik oldalról halálba csikizgetni a bérgyilkosokat - főleg az idegesítő, idióta Connor Kenway mentalitásúakat. 

Csirke - Lassan ideje lenne folytatnom a szégyenletes módon félbehagyott Quantum Breaket. 

Chava - Csak arra ráment egy napom, hogy az összes lakást, irodát, üzlethelyiséget (még a bankot is) kipakoljam Prágában, amihez hozzá sikerült férnem. Magyarán megérkezett szerkesztőségünkbe a Deus Ex: Mankind Divided, ami épp olyan, mint az előző rész volt. Pont ezért szeretem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)