Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Hosszabb-rövidebb időre mindannyian felfedezőkké váltunk, de akit nem ragadott magával a hét legfontosabb játékmegjelenése, az keresett magának más szórakozást.

Hirdetés

Fáradt naposcsibeként pihegünk (kérdezzétek erről az érzésről Csirkét) a lapzárta hajráját követően. Már az is fáj, ha meg kell emelni a kontrollert, vagy odébb kell tolni az egeret.

Tonight - Néhány hónapja vacakolok azzal, hogy sehol sem találom az első Dark Souls-t PlayStation 3-ra, ma pedig hosszas vadászat után végre lecsaptam rá. A hétvégén lelkesen bele is vá- YOU DIED

Csirke - Ezen a hétvégén utánajárok, igaz-e a hír, hogy Szigeten nincsenek pokémonok.

Kaci - Ezen a hétvégén rendezik a Dota 2 világbajnokságát, vagyis a The International 2016-ot. Bár tavaly november óta tiszta voltam, az augusztus eleji LAN party-n megint rámtört, hogy játszani kéne ezzel a játékkal (főleg annak köszönhetően, hogy a 17 meccsből kettőt sikerült megnyernem), úgyhogy most ellesem, milyen trükkök vannak a profik tarsolyában, aztán lehet, hogy visszatérek.

- Még júniusban, a Le Mans-i 24 órás versenyt nézve jutott eszembe, hogy tulajdonképpen ezen a pályán én is szívesen megtennék pár kört a Project CARS-ban, de csak most a hétvégén jutottam el addig, hogy elő is ássam a kormányom a szekrényből. Most már csak azt kéne eldöntenem, hogy hajlandó vagyok-e leszurkolni a szükséges összeget a DLC-ért, amiben az elképesztő hangélményt nyújtó GT3-as Corvette van.

Paca - Jövő héten gamescom, az eszem csak erre fókuszál már. Kedden utazunk, szombaton jövünk vissza, úgyhogy három napon át (szerda, csütörtök, péntek) nézegetjük az ősz legnagyobb megjelenéseit EndreMannal és TÁ-val, illetve interjúzunk mindenféle fejlesztőkkel. Ennek eredményét majd az online-on és a nyomtatott lapban is láthatjátok, hamarosan össze is foglaljuk, mire lehet számítani, és miért lesz érdemes most is a GSO-t követni. Legfeljebb megnézek még egy-két bolygót a No Man's Sky-ban.

HP - Egy rövidke No Man's Sky kitérő után azt hiszem takarodok vissza a The Witcher 3-ba és a DLC-ket nyomom, mert ez a nyersanyag pakolgatás és lényszkennelés nekem nem hozott megváltást, Geralt meg már morog, hogy lenne még pár szörnyecske, akiket csonkolhatnánk. Szkennelés nélkül.

Somi - Nálam még mindig a Gremlins, Inc pörög, bár az International próbál visszacsábítani egy kis Dota2-re, de nem engedek a gonosz erőknek.

Chava - Épp hogy csak beledugtam a lábujjam a csillagok végtelen óceánjába, de máris hidegrázás kerülgetett, szóval meghagyom a No Man's Sky titkait annak, akit igazán érdekel. Inkább konspirációs teóriákra keresek bizonyítékot a Deus Ex: Human Revolution rendezői változatában és türelmetlenül vágom a centit, mert egyszerűen nem érkezhet meg elég hamar a folytatás.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)