Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

E3 után, labdarúgó Eb közben változatos módszerekkel eresztjük ki a gőzt.

Hirdetés

Meg sem tudom számolni hány cikk született az E3 2016 jegyében telt napok során, de az biztos, hogy online-os fiaink alaposan rászolgáltak a pihenésre.

HP - Elképesztően ciki, hogy a két The Witcher DLC csak arra vár, hogy kimaxoljam végre az alapjátékot, szóval felkötöm a gatyát, és leölök, megmentek, ágynak döntök mindenkit, aki szembejön. Remélem minden cselekményhez a megfelelő alanyt választom majd, mert lehetnek gondok...

Csirke - Szombaton családi mulatságra vagyok hivatalos, édesanyám szülinapját ünnepeljük. 63 éves lett a drága, úgyhogy most teljesen fel van pörögve, mert megvehette élete első nyugdíjas bérletét. Ha minden jól megy, akkor vasárnap játszani is tudok majd egy keveset, de még nem sikerült eldöntenem, mit vegyek elő. Az Overwatch folyamatosan hívogat, be kellene fejezni a Mad Maxet, a hétvégén Xbox One-on ingyenesen kipróbálható a WWE 2K16, sőt a Quantum Breaket is megvettem nemrég. Valószínűleg az utolsó lesz majd a befutó, viszont most már tényleg el kellene gondolkodnom azon, hogy folyamatosan több játékot vásárolok, mint amennyire ténylegesen elég időm jut. 

Hunter - Hatalmas Kingdom Hearts rajongóként izgatottan vártam, hogy végre Európában is játszható legyen a Kingdom Hearts Unchained X. Csütörtökön befutott a cucc, és én azóta a telefonomra tapadva gyilkolok mindent, ami a Keybladem elé kerül. Remélem, hogy a hétvégén ki tudom takarítani az összes sztoriküldetést, mert addig nem bírok nyugodtan overwatchozni, amíg tudom, hogy még ott van egy megmentőre váró világ.

Nightwolf - Még mindig nem érzek és látok a pollenektől, ezért Hearthstone, mert ott előbb-utóbb akkor is nyerek egy-egy mecset, ha átmenetileg vak vagyok. 

- Mikor utoljára játszottam, elég szerencsétlenül kellett rájönnöm, hogy a Total War: Warhammerben nem csak keleten, hanem nyugaton is vannak élőholtak (ejtsd: hátba támadtak, miközben épp máshol háborúztam) és azóta viszket a tenyerem, hogy elintézzem őket. Na majd a hétvégén.

Paca - A Mirror's Edge Catalyst számomra ugyanolyan guilty pleasure, mint az előző rész volt. Nem jó, de élvezem, folyton csalódok benne, de nem tudom abbahagyni. 

Kaci - Androidon akciós a teljes GTA sorozat, úgyhogy le is csaptam a Liberty City Storiesra, mert ez eddig kimaradt. E mellett nagyon illene már elkezdeni az Uncharted 4-et, mert a megjelenés óta tologatom, és augusztusra a teljes Deus Ex sorozatot is végig akarom darálni, úgyhogy kénytelen leszek belehúzni, különben idén is kimarad az összes tisztességes AAA játék.

Chava - Nem sokkal ezelőtt felgöngyölítettem a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter utolsó bűnügyét is, ezért nem maradt más hátra, mint két meccs között végigrohanni a Mirror's Edge Catasyt kampányán, mert Paca kíváncsi a véleményemre. Utána jöhet a Technomancer, kíváncsi vagyok, milyen az élet a Marson.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)