Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk az E3 előtt

|

Mindenkit lázban tart valami, legyen az E3, labdarúgó Eb, vagy allergia.

Hirdetés

Ha azt hiszitek, hogy a lapzártát jól megérdemelt pihenés követi, akkor bizony rosszul gondoljátok. Miközben mazurék gépe már Los Angeles felé tart, a GameStar online különítménye embertelen mennyiségű kávét és energiaitalt halmoz fel, hogy győzzék a napokon át tartó 0-24-es hajtást. Csakis miattatok.

Szada - Az E3 nevezetű, a Fujita skála szerinti EF5-ös erősségű tornádó szele megcsapta már orcámat és egyre inkább azzal fenyeget, hogy magába szippant, így az elkerülhetetlen előtt megpróbálom utolsó napjaimat a The Witcher 3: Blood and Wine társaságában eltölteni. 

Paca - Az agyam teljes egészében az E3-ra van már ráállítva, nem nagyon tudok másra gondolni. Tartalomgyártás lesz ezerrel, szombaton még azért megpróbálok haladni a Mirror's Edge Catalysttel.

- Az utóbbi néhány hétben a legtöbb játékidőmet elrabolta az Overwatch nevű szörnyeteg, de kevés szerencsével a hétvégén lesz idő végre belevetni magam a szintén hetek óta az asztalomon csücsülő Total War: Warhammerbe, amit már nagyon vártam. Az már más kérdés, hogy egy ekkora játékot mennyire bölcs dolog elkezdeni az E3 előtt, de efölött most jótékonyan átsiklunk...

daev - Szombaton a pakolás mellé mindenképpen be kell iktatni egy kis Overwatch-t, mert jövő héten nem nagyon lesz időm rá. Vasárnap reggel indulunk az E3-ra, úgyhogy majd a reptéren pörgetjük az iPades Monopolyt. 

Nightwolf - Nincs játék, nincs élet, allergiás időszak van. Örülök, ha hallok vagy látok valamit az E3-ból vagy az Eb meccseiből. Talán egy kis Red Dead Redemption, mert ott nincs annyi fű...

Kaci - Szép lassan közeledik a nyári LAN-party hete, amit egyetlen dolog tud elrontani: ha begyaláznak azok a srácok, akiket tavaly még hátrakötött kézzel is elvertem. Márpedig erre megvan az esély, úgyhogy kénytelen vagyok lassan elővenni a Dota 2-t és a a CoD 2-t, különben egy nagyon kellemetlen hétnek nézek elébe.

Tonight - A hétvégémet teljes egészében fel fogja emészteni az E3 őrületes tempója és az utolsó vizsgahajrá, de ha jut rá időm, akkor vagy Deus Ex fog pörögni, vagy a frissen beszerzett System Shock 2-vel fogom bepótolni a történelmi lemaradásaimat.

Somi - Családos hétvége lesz, vagyis csak a szombat. Vasárnap pedig pakolás, készülődés nyaralásra. Játékra nem sok idő lesz, de ha mégis akkor Witcher 3-at nyomom, most sikerült csak beszereznem. :S Addig is hangulatosan készülök Olaszországba.

HP - A Dead Island újrakevert változata fut teszt jelleggel a PS4-en egész hétvégén, egyedül ebből a Dead Island Retro Revenge méltó említésre, ami zseniális móka. Nézzétek!

Csirke - Relaxációs Overwatch meccsekkel készülök az E3 alatti pörgésre és felhalmozok annyi hideg élelmet, amennyi biztosan életben tart a következő napokban.

 

Mocsy - A terv az volt, hogy a hétvégén a Hearts of Iron IV-et fogom tesztelni és a német páncélosokkal felszántom a Vörös teret, majd leparkolok a Tigris tankommal a Time Square-en. Egy olvasó azonban segítséget kért az áprilisi teljes játékunkkal kapcsolatban, így feltelepítettem a Kingdom Rush-t. Valami elképesztően addiktív játék, rég volt már olyan hogy rámhajnalodott egy játék miatt. Szóval a kettő között őrlődöm, de azért megpróbálok kicsit pihenni is. Közben az óvodában is elkezdődött a nyári szünet, másfél nap után érzem hogy nagyon hosszú lesz ez az idei nyár.

Chava - Most egy hónapig focilázban égek, de két meccs között szívesen tartok szünetet a megfiatalított Sherlock Holmes társaságában. A The Devil's Daughter első ügyét már lezártam a valódi bűnőst juttatva rács mögé. Kíváncsian várom, hogy a továbbiakban is sikerül-e elkerülnöm, hogy ártatlanokat küldjek bitóra.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)