Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Megint adunk pár tippet, hogy mivel érdemes játszani, de ugyanígy kíváncsiak vagyunk arra is, hogy nálatok mi pörög éppen.

Hirdetés

Sajnos nem túlzás azt állítani, hogy a májusi felhozatalban nagyítóval kell keresnünk azokat a címeket, amelyek láttán szaporábban ver a szívünk, így aztán az elmúlt évek terméséből csemegézünk. Nézzük a jó oldalát, talán néhány címet le tudunk húzni a félbehagyott, netán még el sem kezdett játékaink listájáról.

Hirdetés

HP - Furcsa érzés, amikor több hónap után a pároddal együtt végére értek egy olyan csodának, mint a The Witcher 3, és hirtelen nem tudsz mit mondani arra, hogy mit érdemes kipróbálni most. A Fable II nyilván nem ér fel hozzá, de nagyon szerettem a maga idejében, teszünk vele egy próbát, de még az Assassin's Creed Odyssey világában is akad pár túlvilági túra, de azért ott kevesebb az olyan pillanat vagy küldetés, amit évek múlva is emlegetni fogunk. A CD Projekt Red ebben tényleg verhetetlen. 

Paca - Megjött a kedvem az Assassin's Creed Odyssey-hez, ami azért is jó, mert 2018 decemberében vettem meg, és még mindig nem nyúltam hozzá. Az Originst végigjátszottam, de nem tetszett, nem voltam mellékküldetésezgetős hangulatomban, így szenvedés volt a fő szállal haladni, de a folytatáshoz máshogy állok hozzá.

Szada - Nagyon rácsúsztam a Death Strandingre, szinte nincs már olyan nap, hogy ne szállítanék le pár csomagot esőn, hegyen, fagyon és PV-ken keresztül. Ha tehetem, akkor hétvégén is élvezettel merülök majd el Kojima őrületében. Apropó, nincs meg valakinek Léa Seydoux telszáma? Kideríteném, hogy mennyire Fragile.

Szabi - Mivel eddigi leghosszabb The Witcher 3 maratonom végére értem, más kalandok után nézek. Még tavaly nyáron kezdtem el az új God of Wart, amit valamiért nem fejeztem be, de most megpróbálom felvenni a fonalat Kratos és Atreus történetében. 

Mooseman - Úgy néz ki, hogy egy darabig most Geralt kalandjairól fogok szónoklatokat tartani, Novigrad sötét és mocskos utcái szinte felemésztik minden szabadidőmet. Egy kicsit mindig bűntudatom van ilyenkor, mikor nagyon belemerülök egyetlen egy játékba, hiszen megannyi remek cím van, amit még nem játszottam, na meg ilyenkor a multiplayer mókák is parkolópályára kerülnek. Bár a Squad kapott egy bődületes frissítést a héten, szóval lehet egy kis pufogtatás belefér ennek a virtuális Vajáknak az idejébe.

Csirke - Annyire tetszett a Game Pass Online Fesztiválon a Sirius-féle Gears Tactics adás, hogy elhatároztam, mindenképp teszek majd egy próbált a Gears of War széria mellékágával. Remélem jut is idő rá a hétvégén, mert a Final Fantasy VII Remake-et is be kéne fejezni.

Chava - Eltartott egy darabig, de csak sikerült visszazökkennem a Pillars of Eternity 2-be, ám hogy ennek dacára se legyek maradéktalanul boldog, elkezdte furdalni az oldalam a kíváncsiság, hogy vajon nem lett volna jobb a megszokott valósidejű, ám bármikor megállítható szisztéma helyett a körökre osztott harcrendszert választani. Erre ugyanis nincs lehetőség menet közben, kizárólag új kampány indításakor, és nem szívesen dobnám ki az ablakon a játékba ölt órákat. Gyötrő dilemma, felkavaró dráma, világokat megrengető tragédia.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)