Hirdetés

[Javítva!] GameStar Hype 2012.10.03.

|

Régi ismerősként, új köntösben tér vissza kedvenc Hype műsorunk, benne számtalan érdekességgel és természetesen az LG nyereményjáték folytatásával.

Hirdetés

Tegnap HP és aDam arról folytatott eszmecserét, hogy vajon mit várhattok a Hype visszatérésétől és megújulásától, szerencsére a fantázia tovaszáll és ma az ígéretek beteljesülnek. 

Megkezdődött az új Hype évad, új háttérrel, új dizájnnal, de még mindig aDam maximális lelkesedésével. Már a műsor introjában is találkozhattok ismerős jelenetekkel és szereplőkkel, gondoljunk csak a legutóbbi magazinhoz csatolt exkluzív GameStar Wars kiadásra.

Az első epizódban - többek között - a Resident Evil 6-ról esik szó és gőzerővel dübörög tovább LG nyereményjátékunk is, melyhez a https://www.gsplus.hu/lgnyeremenyjatek oldalon kaphattok útbaigazítást. Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)