Hirdetés

GameStar gyorsasági előfizetési akció

|

Gyorsaságoddal most 2 400 Ft-ot takarítasz meg, ha előfizetsz a GameStar magazinra!

Hirdetés

Húsvét alkalmából azt a nagyszerű lehetőséget kínáljuk nektek, hogy a következő három lapszámot a hozzájuk járó három teljes játékkal egyetemben majdnem féláron csaphatjátok hozzá gyűjteményetekhez, amennyiben április 26. és május 1. között három hónapra előfizettek a GameStar magazinra.



3 lapszám most csak 3 585 Ft! (Ha újságárusnál vásárolnád meg kiadványunkat 3 hónapon keresztül, akkor 5985 forintot kellene fizetned.)



Az akció kizárólag 5 napig érvényes (2011. április 26-tól 2011. május 1-ig).
Megrendelés
telefon: 06-1 577-4301
e-mail: terjesztes@idg.hu
fax: 06-1 266-4343;
web: http://mediashop.idg.hu/

Az akció az IDG Hungary Kft. előfizetői rendszerében 6 hónapra visszamenőleg nem nyilvántartott- vagy új előfizetőkre érvényes, tehát előfizetés meghosszabbításra nem vehető igénybe. Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)