Hirdetés

Gamescom 2017 - nézegessünk Forza 7 kiadásokat és 4K-s képeket

|

A Forza legújabb része is többféle kiszerelésben lesz elérhető, mindegyik más és más extra tartalmakkal. Csodás képek is befutottak még a gamescom alatt, ezeket is érdemes nézegetni kicsit.

Hirdetés

A Microsoft gamescom showján megnézhettük ismét, hogy mennyire gyönyörű lesz a Forza Motorsport 7. A fejlesztők megdobtak bennünket egy rakat 4k-s képpel, melyek egytől egyig elképesztőek.

A játék három különböző kiadásban fog megjelenni, melyek közül a Standard értelemszerűen az alap verziót takarja. Ez csak magát a Forzát tartalmazza, illetve előrendelőknek némi extra kozmetikai cuccot.

A Deluxe Edition egy fokkal izgalmasabb, abban ugyanis van egy Forza Motorsport 7 Day One Car Pack, illetve a csomagba még belefért egy VIP tagsági is. Az egész csomag 90 euróba kerül majd, és ez a változat csak digitálisan lesz elérhető.

Az Ultimate Edition mindezeket tartalmazza, plusz jár hozzá a korai hozzáférés szeptember 29-től, és a Forza Motorsport 7 Car Pass színesíti majd extra járgányokkal az alapjátékot. Ez a verzió 110 euróba fog fájni a kedves vásárlóközönségnek. Az előző részeket ismerve tuti lesz még majd olyan DLC is, ami az Ultimate csomagba sem fért bele, ne mondjátok, hogy nem szóltunk előre.

A képekhez kattintsatok a galériára, érdemes:

A Forza Motorsport 7 megjelenés 2017. október 3-án várható PC-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)