Hirdetés

Games with Gold - ezeket a játékokat kapjuk ingyen májusban

|

A Microsoftnál valaki idő előtt nyomta meg a gombot, így már ki is derült, milyen játékokat kapunk a következő hónapban.

Hirdetés

Áprilisban kifejezetten ütős csomagot állított össze a Microsoft az Xbox Live Gold előfizetőknek. Ehhez képest a májusi talán egy kicsit visszafogottabb, de így is bekerült egy ütős játék a kínálatba.

Hirdetés

Ahogy azt az alábbi, egyelőre nem nyilvános videóban is láthatjátok, Xbox One-ra hó elején a Super Mega Baseball 2, míg május közepén a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain válik elérhetővé. Előbbi ugye egy vadonatúj játék, ami május elsején jelenik meg PC-re és PS4-re is, ott azonban 30 dolláros áron lesz elérhető.

Az Xbox 360-as oldalt a Vanquish és a Streets of Rage gyűjtemény erősíti. Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)