Hirdetés

Games for Windows LIVE mostantól ingyen!

|

A Gamefest 2008 első állomásán, Seattle-ben tartott konferencián jelentették be, hogy a szolgáltatás ingyenessé válik.

Hirdetés

Tehát mától, vagy tegnaptól (az időeltolódás miatt nem is oly lényeges), a Games for Windows LIVE összes szolgáltatása ingyenessé vált, még az X360 tulajokkal vívott cross-platform csatározások is.
A változás ugyanúgy érinti a már megjelent Games for Windows LIVE cimkével ellátott játékokat, mint a jövőbeni címeket.
Ezzel egyidőben bejelentette a Microsoft, hogy ősszel elindul az Xbox LIVE marketplace windows-os testvére is, ahonnan ingyenes és fizetős (ezt mindig a kiadók döntik el) szolgáltatásként demókat, videókat, stb. tölthetünk le.

gfw-live.jpg


Üdvözlendő a redmondi óriás azon lépése is, hogy a Games for Windows LIVE in-game kezelőfelületét a PC lehetőségeihez igazítják, ezzel is könnyítve a játékosok és a fejlesztők helyzetén.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)