Hirdetés

Friss trailerből derült ki a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes megjelenési dátuma

|

A Supermassive Games horrorsorozatának következő darabja idén ősszel hozza ránk a frászt.

Hirdetés

A horrorrajongók számára kiváló választás lehet a The Dark Pictures Anthology sorozat, ami egészen filmszerű módon tálal nekünk rémisztő kalandokat, ráadásul döntéseinkkel hatással lehetünk az egyes sztorik alakulására is. A franchise-nak jelenleg két felvonása elérhető, a 2019-es Man of Medan, valamint a tavaly megjelent Little Hope, ám idén érkezik az újabb borzongás, és már végre azt is tudjuk, hogy pontosan mikor.

Hirdetés

A Summer Game Fest során a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes is kapott egy vadonatúj trailert, amivel belenézhetünk egy kicsit a játékba, miközben a franchise központi karaktere, a Pip Torrens által megformált The Curator mesél többek között arról, hogy bizony a harmadik részben is fontosak lesznek a döntéseink. A játék egyébként az iraki háború idején játszódik, és egy katonai osztag áll a középpontjában, amelyre egy földalatti sumér templomban várnak mindenféle borzalmak.

A játék öt különböző irányítható karaktert kínál, kooperatívan, akár öten is játszhatjuk. Erre pedig már nem is kell olyan nagyon sokat várni, ugyanis a House of Ashes a tervek szerint október 22-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, illetve Series S-re.

Ti adtok neki egy esélyt, vagy ráuntatok már a szériára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)