Hirdetés

Nagy frissítést kap a Forza Motorsport 7

|

Bár az idei elvileg a Horizon 4 éve, azt a Playground fejleszti - a Turn10 pedig a Forza 7 bővítésére fókuszál.

Hirdetés

A legutóbbi Inside Xbox során - némileg meglepetésszerűen - felbukkant a Forza Motorsport 7 is, ami az év további részében változásokon megy át, valamint új tartalmakkal is bővül.

Hirdetés

Megtudtuk, hogy átrajzolták a pályák szélét, így egyértelművé válik, mikor ér büntetést a letérés, és mikor engedhetjük egy kicsit a kocsit le az útról. A Time Attack módban minden pályán játszhatunk majd, átalakul a drag összecsapások rendszere (először kísérleti jelleggel, figyelik majd a visszajelzéseket), folyamatosan pörgethetjük egymás után a versenyeket, nem kell mindig visszalépni a menübe. A driftelésben új pontozási rendszer lesz, illetve új kanyarodási szögek, de erről később mondanak többet. Ezeken felül számíthatunk még ingyenes autókra, a Car Pass-tulajok pedig két extra csomagot kapnak. Júniustól önmagában megvásárolható lesz a Hoonigan csomag (Car Pass-szal ingyenes), ami az előrendelőknek járt.

A Forza Horizon 4-et az E3-on fogják leleplezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)