Hirdetés

Forza Motorsport 7 - mégsem kell 100 GB-ot letöltenünk?

|

Még nem lejátszott meccs, de lehet, hogy a 4K-s textúrákat nem kell majd mindenkinek kötelezően letöltenie.

Hirdetés

Korábban mi is írtunk arról, hogy az októberben érkező Forza Motorsport 7 baráti 100 gigát követel majd magának, úgyhogy jó előre érdemes helyet teremteni neki és felkészülni a (netkapcsolattól függően) hosszú letöltésre. A legfrissebb hírek alapján azonban lehet, hogy némileg árnyaltabb a helyzet. 

Hirdetés

Elképzelhető, hogy a PC-s játékosoknak nem kell mind a 100 GB-ot lerántaniuk majd, hiszen ez a méretes adatmennyiség a 4K-s textúrákat is tartalmazza, erre pedig valljuk be, nem mindenkinek lesz szüksége. A csapat számításai szerint feltelepítve 100 GB lesz a játék, de a letöltendő adatmennyiség ennél némileg kisebb lesz. A letöltés pontos méreteit még nem döntötték el, de a fejlesztők szerint folyamatosan keresik a legjobb megoldásokat. Konkrétumokkal azonban egyelőre nem tudnak szolgálni. 

Az eltérő specifikációjú PC-k miatt valójában teljesen érthető döntés lenne, ha nem tennék kötelezővé a 4K-s csomag letöltését. A Microsoft egyelőre nem árulta el, hogy a döntést meghagyják-e nekünk, vagy mindenki kötelezően megkapja a nagyfelbontású textúrákat is. A Forza Motorsport 7 október 3-án jelenik meg Xbox One-ra és Windows 10-es PC-re.

Ti mit gondoltok a dologról? Számít a letöltési méret vagy teljesen mindegy, hogy kicsit tovább dolgozik-e a gép? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)