Hirdetés

Forza Horizon 3 - ezt kell tudni a játékról

|

A Forza Horizon 3-ból láttunk már több videót is, és azok után érthető, miért kíváncsiak rá rengetegen. Most még többet tudunk róla.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 lesz a sorozat első olyan része, ami teljes egészében megjelenik PC-re is. Az eddig Xbox-exkluzív széria (annak is főleg a Horizon ága) különleges élményt nyújt, nincs hozzá fogható, ezért örülünk, hogy ettől a résztől kezdve még többen játszhatnak vele.

Az E3 alatt a fejlesztők elárultak néhány dolgot a játékról, amiket jó, ha mindenki tud. Kiderült, hogy a bejárható terület kétszer akkora lesz, mint a Horizon 2-ben, és esőerdőkön, hegyeken, városokban, vidéki területeken, valamint tengerparton is száguldozhatunk. A helyszínválasztás azért esett Ausztráliára, mert egy olyan területet akartak, ami változatos, tele van természeti szépségekkel, és illik a Horizon sorozatba. A fejlesztők el is utaztak a kontinensre, hogy személyes tapasztalatokkal még inkább hűen tudják visszaadni a terület hangulatát. 

Megtudtuk még, hogy ha a visszatekerést használjuk, egy kör már nem számít tiszta körnek (még akkor sem, ha egyébként tökéletesen megyünk); most nem az aktuális fesztivál egy résztvevőjét, hanem a buli főnökét irányítjuk, és a célunk a világ legnagyobb fesztiváljának megszervezése; beállíthatjuk az eseményeket, kiválaszthatjuk a zenét és más dolgokat. Alapból 100 órányi játékot kínál, de ez a Horizon Blueprint tervezővel tovább bővíthető. Az autókat tuningolhatjuk, némelyikre egyedi felnit és széles body kitet rakhatunk, de nem mindre. A Liberty Walk és a Rocket Bunny kettő a közreműködő gyártók közül, felniknél pedig az ADV.1 segített be. Még a rendszámok is testreszabhatók, ahogy a kürthangok is. Saját zenéinket felrakhatjuk a OneDrive-ba, és egy külön rádióállomáson hallgathatjuk azokat, de választhatunk meglévő hét, egyenként más és más stílusú zenét játszó adó közül. Motorok és légpárnás járművek nem lesznek.

A Forza Horizon 3 szeptemberben jelenik meg PC-re és Xbox One-ra. Érdemes lehet már most elkezdeni gyűjteni egy konzolra vagy új PC alkatrészekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)