Hirdetés

Forza Horizon 3 - egy órányi száguldás

|

A Forza Horizon 3 megjelenése már karnyújtásnyira van, de azért addig is lesz mit néznie az autó őrülteknek.

Hirdetés

A Forza Horizon 3 megjelenése már itt van a kanyarban (értitek, mert autós játék haha). Addig is szivárognak már a videók, és legutóbb a Polygon csapata dobott össze egy egyórás gameplay anyagot, amiben megcsodálhatjátok az új pályát és a gyönyörű járgányokat.

Az új Forza epizódban Ausztrália tájain vezethetünk, ahol rengeteg izgalmas verseny és verda vár bennünket. A térkép hatalmas és csodaszép, tele van kihívással és soha nem látott terepekkel. A Horizon széria esetében pedig most először végre PC-n is nyomhatjuk majd a gázpedált.

A Forza Horizon 3 megjelenése 2016. szeptember 27-én várható PC-re és Xbox One-ra, de az Ultimate Edition vásárlói már holnap célba vehetik Ausztrália útjait. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)