Hirdetés

Egy kihívásnak hála remek böngészős játékkal verhetjük el szabad óráinkat

|

A 7-Day Roguelike Challenge-nek köszönhetően egy egyszerű, mégis rettentő addiktív roguelike játékkal játszhatunk, ráadásul teljesen ingyen, böngészőben.

Hirdetés

A 7-day Roguelike Challenge egy olyan kihívás, ahol a résztvevőknek 7 nap alatt kel előállítaniuk egy játékot - ahogy a megmérettetés neve is sugallja - roguelike műfajban.

Hirdetés

Erre a kihívásra érkezett be Citron Curieux játéka, a Forward is, ami úgy ragadja meg a zsáner lényegét, hogy ahhoz csak kártyákat használ. A játékot különböző hősökkel indíthatjuk el (az elején még csak eggyel, a többi hőst később oldhatjuk fel), a célunk pedig az, hogy élve jussunk el a dungeonök végére.

Főhősünk egy kártya, ahogy a játék összes egyéb objektuma is az. Ezzel a hőskártyával kell sorról sorra haladnunk. Minden lépésben egy sort haladhatunk tovább, ami maximum 3 kártyát tartalmaz. Ez a három lap lehet szörny, láda vagy valamilyen hasznos tárgy, amelyeket felhasználva buffolhatjuk a karakterünket. A roguelike műfaj sajátossága, hogy ha meghalunk, akkor elölről kell kezdjük a teljes játékot, ez pedig itt sincsen másképp. Azonban minden halál után érezhetjük, hogy ha kicsit jobban taktikázunk, akkor simán eljuthatunk a játék végére.

Próbáljátok ki magatok, itt böngészőben teljesen ingyen játszatjátok a Forwardot. Mindenkinek ajánlom, hogy vessen rá egy pillantást, ha éppen van pár fölös órája - vagy a főnök éppen nem figyel -, mert azt garantálom, hogy egy darabig ott fogtok maradni kártyákat pakolgatni.

A 7DRL Challenge kapcsán egyébként rengeteg roguelike játékkal játszhattok, ha érdekel titeket a műfaj, csak látogassatok el a honalpjukra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)