Hirdetés

Fórum helyzetjelentés!

|

Nos, bármennyire is szerettük volna - ahogy azt tapasztaltátok - még nem sikerült visszalőnünk a fórumot. Ez azonban nem lustaságnak tudható be, ahogy azt egyesek oly "viccesen" megjegyezték. Akármennyire hihetetlen, nem akarjuk, hogy egy olyan rendszer kerüljön fel, amit még az adminok sem látnak át teljesen, sőt, még mi sem. Éppen ezért először feltettük a PC World-re (mert az ottani merevlemez is elhalálozott), kiteszteltük, élesben megy. Már feltelepítettük magunkhoz is, és amint elérkezettnek látjuk az időt (mostmár remélem tényleg nagyon hamarosan), újra megnyitjuk számotokra. További türelmeteket kérjük, de higgyétek el, hogy nektek csináljuk, és biztosra akarunk menni, hogy minden klappol.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)