Hirdetés

Fortnite Season 8 - kalózok, nindzsák és dabelő banánok az új Battle Passben

|

Megérkezett a 8. szezon, amivel rengeteg új változás és kozmetikai cucc került a játékba.

Hirdetés

A Fortnite: Battle Royale ma ismét átalakul a Season 8 érkezésének köszönhetően. A bulit az új Battle Pass érkezése nyitja, ami ismét rengeteg kozmetikai cuccal fogja feldobni karaktereinket és a csatateret.

Hirdetés

Ha már a csatatér: a kalózos téma kedvéért az Epic egy kicsit átdolgozta a pályát. Jött néhány új helyszín, amiket érdemes lesz bejárni, csak vigyázzatok, hogy bele ne essetek a vulkán közepébe. A szezon új tematikáját egyébként egy laza új cinematic videó mutatja be.

A Battle Passben elérhető új kozmetikumok is kaptak egy kisvideót. Ha szeretnél látni egy dabelő banánt, akkor okvetlenül kattints a lejátszás gombra.

Vannak kifejezetten menő skinek, emote-ok, petek, fegyverskinek, és minden, amit az egyszeri Fortnite rajongó csak akarhat. A bérlet ezúttal is 950V-be kerül, így most sem kell egy vagyont fizetni érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)