Hirdetés

Fortnite - az adatbányászok új PS4-es tárgyakat találtak

|

Sajnos úgy néz ki, hogy az újabb tárgyakat csak a PlayStation 4-es játékosok fogják megkapni.

Hirdetés

Az Epic Games felfoghatatlan mennyiségű pénzt zsákol be a Fortnite kozmetikai cuccaiból. A legtöbb ilyen cicoma elérhető minden platformon, de időről időre felbukkannak platform exkluzív apróságok is. Elvileg a most előkerült tárgyak is ezek közé tartoznak.

Hirdetés

Egy Lucas7yoshi néven dolgozó adatbányász talált rá a lent látható Blue Fusion contrailre, és a Coaxial Blue névre keresztelt "ernyőre". A kételkedők kedvéért később a forráskódot is előhúzta, ami tisztán és világosan mutatja a tárgyak forrását.

Szerencsére azért ezeket a cuccokat sem olyan lehetetlen már megszerezni, köszönhetően annak, hogy a Sony egy kicsit lejjebb adott a cross-platform gátból. Ettől még szükség lesz egy PS4-re majd ezekhez a kiegészítőkhöz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)