Hirdetés

Fortnite - már sikerült kifogni az első különleges aranyhalat

|

A Chapter 2 legrejtélyesebb tárgya igazi ritkaság, és halálos a megfelelő kezekben.

Hirdetés

Rengeteget változott a Fortnite világa a Chapter 2-nek köszönhetően, és megjelenést követően viszonylag sokat kellett arra várni, hogy valakinek sikerüljön kifognia a Mythic Goldfish nevű, nagyon ritka tárgyat.

Hirdetés

Az adatbányászok már korábban felfedezték, hogy létezik az aranyhal, de ezidáig a játékosok nem nagyon foglalkoztak vele. Kicsit később a játék Reddit-oldalán valaki megosztott egy videót, amiben megtalálta a tárgyat (vagyis megölték vele), ezt követően pedig megindult a vadászat az aranyhal után. A tárgy igazából egy aranytrófea, amelyet a falakhoz és ellenfelekhez vágva rengeteget sebezhetünk, egy pontos találattal például teljesen le lehet nullázni valakit. Egy dobás után az aranyhal nem pusztul el, hanem többször is felhasználható, így épületeket is könnyen lehet vele rombolni.

A Mythic Goldfish gyakorlatilag a Fortnite Szent Grálja, amely megtalálásához rengeteg idő, türelem és szerencse is szükséges, szóval ne lepődjetek meg, ha egy kiadós horgászat alkalmával sem sikerül kifogni a trófeát.

Ti már láttátok a játékban az aranyhalat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)