Hirdetés

Fortnite Battle Royale - többször használatos lesz a sikló

|

Az ernyőt nem csak az égből zuhanva fogjuk tudni kinyitni, de akkor is, ha a pálya elég magas pontjairól rugaszkodunk el.

Hirdetés

A Black Ops 4 Blackout módjában sok kényelmetlen helyzetből kihúzhat, illetve megkönnyítheti a közlekedést, ha egy magas helyről leugrás után aktiváljuk a szárnyasruhát.

Hirdetés

A Soaring 50's módban már láttuk, hogyan működik a sikló újraaktiválása a Fortnite-ban, és az Epic most szeretné a lehetőséget elérhetővé tenni minden játékmódban. A 6.20-as frissítés keretében valamikor e héttől bármikor, ha legalább három emelet magasságból ugrunk, bekapcsolhatjuk a siklót, és egyrészt messzebbre juthatunk, másrészt nem szenvedünk sebzést a földet érést követően. Fontos figyelni a megfelelő magasságra, különben lehetnek gondok. Egyelőre csak tesztelgetik, nem biztos, hogy marad.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)