Hirdetés

Helikopterrel is repkedhetünk már a Fortnite-ban

|

Az új járműben ráadásul a teljes csapatunk kényelmesen elfér, így közösen is bevetésre indulhatunk.

Hirdetés

Nagyon sokféle jármű megfordult már a Fortnite Battle Royale szigetén, és nem csak a szárazföldön, valamint a vízen száguldozhattunk így, hanem már a levegőben is repkedhettünk, amikor korábban duplaszárnyú repcsikkel bővítette a játékot az Epic. Most pedig újból lehetőségünk van a fellegek közé emelkedni.

Hirdetés

Megjött a Fortnite Battle Royale legújabb járműve, a Choppa névre keresztelt helikopter, ami egyszerű, de pofás dizájnt kapott, és funkcióit tekintve nagyon is hasznos lehet majd meccs közben. Ha csapatban játszunk, akkor akár az összes társunk bepattanhat mellénk, így pedig egycsapásra egy igazi harci gépezetet irányítva tehetünk rendet a szigeten.

A frissítéssel együtt egyébként nem csak a Choppa került be a játékba, hanem megújult a Locker is, aminek hála egyszerűbben kezelhetjük a feloldott kozmetikai cuccainkat. Emellett történtek változások a pályán is, valamint elérhetővé vált egy új ideiglenese játékmód is.

Ti játszotok még a Fortnite Battle Royale-lal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)