Hirdetés

Fortnite - így tudod összeolvasztani a különböző platformokon használt fiókjaidat

|

Főleg a Sony hosszas huzavonája miatt akadnak sokan, akik két Fortnite fiókkal játszottak az elmúlt hónapokban. Ennek most vége, megjött a megoldás.

Hirdetés

Sokáig tartott, de a PlayStation 4 is megnyitotta kapuit az össznépi Fortnite-ozás előtt. Ez viszont nem várt nehézségekkel járt.

Hirdetés

Sokan csináltak egy másodlagos fiókot PS4-re, melyen rengeteg tárgyat oldottak fel, kihívást teljesítettek stb. Az ezzel elért eredményeket most át lehet vinni az elsődleges fiókra a Fortnite Account Merge eszköz segítségével - már ha teljesülnek a követelmények. 

Az egyik az, hogy csak kettő, különböző platformokon használt fiókot lehet összeolvasztani, és a kettőből az egyikkel One-on vagy Switchen, a másikkal PS4-en kellett játszani szeptember 28. előtt. Ezen felül a két fiókból egyik sem lehet banolva vagy lezárva, illetve mindkettőnél hozzá kell férnünk a kapcsolt e-mail fiókhoz is.

Maga a folyamat elég egyszerű: fellépsz az oldalra, és kiválasztod a két fiókot. Ekkor a fő accountként megjelölt profil megkap szinte mindent a másodlagostól, néhány dolgot leszámítva: a kreatív módban létrehozott pályáikat hátra kell hagyni a Save the World módban elért eredményekkel együtt. A másodlagos fiók megszűnik.

Ezzel egy picit közelebb kerültünk a cross-platform, cross-save álomhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)