Hirdetés

Forsaken World - Protector fejlesztői video

|

A Perfect World mmorpg-je még nem tartozik a legismertebbek közé.

Hirdetés

Ennek rengeteg oka lehet és nem feladatunk, hogy elemezzük. Most inkább foglalkozzunk a Protector osztályt bemutató videóval.

A Forsaken Worldben megtalálható egy Protector nevű kaszt, amelyről már elsőre látszik, hogy nem épp egy törékeny nádszál - a protector legfőképp egy tank karakter, amely kiválóan tauntol (azaz magára vonja az ellenséges lények figyelmét, hogy őt támadják). Az új divatnak megfelelően egy hölgy-fejlesztő mutatja be a Protector osztály, Shoko Bogen hangja sajnos kicsit recsegős volt az eredeti videóban, emiatt elnézést kérünk - a lényeg így is, úgy is a Protector, amely egy egyéni tulajdonságokkal rendelkező tank.

Update: a sajátunk helyett betettem egy YouTube videót - az nem recseg...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)