Hirdetés

Fontos Hitman bejelentés közeleg

|

Nagy volumenű bejelentést kíván tenni hamarosan az IO Interactive, némelyek már tudni vélik a titkot is.

Hirdetés

A Square Enix és az IO Interactive kettősének nem kell a szomszédba menni marketingötletekért, hiszen a fiktív Hope News Times számai mellett, rögtön a nemrégiben kiadott gameplay előzetes után az idegeinket húzzák egy titokzatos bejelentéssel.

A legnagyobb diszkrécióban készül az IO Interactive arra, hogy az alábbi kiadott kép tanúbizonysága szerint május tizedikén előhozakodjon valami hatalmasnak vélt dologgal, vagy ahogy ők emlegetik, egy fontos bejelentéssel.

 

Magától értetődő, hogy a kép kiadásával rögtön megindultak a találgatások és legtöbben vagy arra tippelnek, hogy a játék hivatalos megjelenési dátumát leplezik le, vagy a Hitman: Absolution előrendelői, esetleg speciális kiadású csomagjairól lehet szó. Megint mások arra apellálnak, hogy a képen a 47-es ügynök egy mesterlövész puskát szorongat és korábban megszellőztettek már a fejlesztők egy Hitman: Sniper Challenge címet is. Vajon mi lehet az igazság? Csütörtökön kiderül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)