Hirdetés

FireFall - The Dreadnought trailer

|

A Red 5 Studios-t, akik a játékot fejlesztik, egykori World of Warcraft fejlesztők alapították.

Hirdetés

A Firefall azonban nem World of Warcraft klón, hanem egy csapat alapú akció-shooter cell shaded grafikával. S közben a cég maga kínai kézbe került. 

A Firefall valamikor egyfajta MMO-nak készült, mostanra egy nyílt világban játszódó csapatos multi játék lett. A játékban nem kasztok vannak, hanem frame-ek (vázak, alvázak) attól függően, az ember melyik vázba bújik bele, attól függően lesznek más és más funkciói (a videóból tökéletesen kiderül, miről van szó). Eddig azt tudtuk, hogy lesz Assault, Recon, Medic és Engineer frame, de most bejelenteték a Dreadnought frame-t is - az alábbi videó ezt mutatja be jó sok gameplay jelenettel és magyarázattal együtt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)