Hirdetés

Final Stretch: Horse Racing Sim

|

A Global Star Software ma bejelentette, hogy ők fogják kiadni a Cyanide Studios legújabb fejlesztését, a Final Stretch: Horse Racing Sim-et. Gondolom a címből már mindenki kitalálta mi is lesz majd a dolgunk. Aki nem, annak elárulom: ló manager. Igen, ez egy újabb típus a manager gamék között. Saját istállót alapíthatunk, ahonnan küldjük versenyezni a lovainkat. Természetesen fogadni is lehet a lovakra (és izgulni, melyik lesz az első). Arról hogy meg lehet-e kenni a zsokét nem esett szó, viszont az tuti, hogy közel 100 lovas aréna vár ránk a játékban. A cyberlovizás örömeibe még ezen a nyáron belekóstolhatunk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)