Hirdetés

Final Fantasy XV tesztek - nem csak hatalmas, élvezetes is

|

Sokévnyi várakozás után holnap megjelenik a Final Fantasy XV, és az első tesztek alapján nem nagyon lőhet mellé, aki beszáll a fiúbandába.

Hirdetés

Tíz évig készült a Final Fantasy XV, már csak emiatt is nagy elvárásoknak kell megfelelnie. Az év egyik utolsó nagy játéka többnyire nem okozott csalódást, de a tesztek nagy része szerint lehetett volna jobb. Conan O'Brien szerint is.

A sztori 20-30 óra alatt teljesíthető, és több külföldi tesztelő is egyetértett abban, hogy a történetmeséléssel vannak gondok. A harcot, a karaktereket, és persze a zenét dícsérték, ahogy a nyílt világot is, mely tele van mellékküldetésekkel, egyéb tennivalókkal, amikkel minimum annyi időt elölthetünk, amennyit a fő szállal. Hibái ellenére is szórakoztató, a technológiai problémákat pedig remélhetőleg patch-ekkel javítják. 

Mi még nem kaptuk meg a sajtópéldányt, de ha megérkezik, beszámolunk élményeinkről. Addig is íme a külföldi kollégák értékelései.

Destructoid - 9
GamesRadar+ - 4,5/5
Game Informer - 8.5
GameSpot - 8
IGN.com - 8.2
Polygon - 9
VentureBeat - 90/100

A játék PS4-es változata most 86 ponton áll a Metacritic-en, Xbox One-on látszólag senki nem tesztelt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)