Hirdetés

Final Fantasy XV - megvan a dátum, íme a gyűjtőik

|

A kiszivárgott információk után a Square Enix hivatalosan is bejelentette, hogy mikor jön a Final Fantasy XV, valamint bemutatta a szemrevaló gyűjtői kiadásokat is.

Hirdetés

A Square Enix megadta a módját a Final Fantasy XV tavaszi leleplezésének, elvégre még egy szépségkirálynőt is hívott ünnepelni, de a játékosokat nyilván jobban érdekli az, hogy az Uncovered Eventen milyen információkat árult el a kiadó. 

A Square Enix végre lezárta a "mikor jön már?" típusú pletykákat és bejelentette, hogy a Final Fantasy XV megjelenése szeptember harmincadikán várható PlayStation 4 és Xbox One platformokra (a PC nem került szóba). A vállalat egyúttal bemutatott két gyűjtői kiadást is: az első a Deluxe Edition, amely 89,99 dollárt (~25050 forintot) kóstál majd és egy minőségi steelbook mellett bónusz felszerelést, fegyvert és skint tartalmaz Noctis verdájához. Így néz ki: 

A második egy sokkal exkluzívabb csomag, ugyanis az Ultimate Collector's Edition kiadásból mindössze 30000 darab készül, ezáltal pedig 269,99 dollárért (~75150 forintért) vesztegetik. A csinos külső egy keménykötésű művészeit könyvet, a soundtrack albumot, egy exkluzív Play Arts Kai Noctis figurát, négy in-game csomagot és a Deluxe Edition tételeit tartalmazó belsőt takar, ráadásul magába foglal egy hat epizódos animációs szériát, a Brotherhood Final Fantasy XV-öt is. Ezt kizárólag a Square Enix saját áruházából szerezhetitek be. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)